4gamers.be

Hideki Kamiya wil Mii-personages in The Wonderful 102

Door Jay, 17-01-2014 12:12

The Wonderful 102 is voor alle duidelijkheid niet officieel aangekondigd, maar director Hideki Kamiya heeft wel al enkele ideetjes voor de sequel als die er toch zou komen. Zo zou hij graag meer van de persoonlijkheid van spelers zelf in de game stoppen, wat kan gebeuren door de Mii-personages van spelers in de game te integreren. Dat idee bestond ook al voor The Wonderful 101, maar het haalde de uiteindelijke versie niet.

The Wonderful 101 wordt gezien als een sterke Wii U-exclusive om in huis te halen, getuige daarvan ook onze review. Fans zullen een nieuwe game dus zeker en vast wel zien zitten, maar of dat er ook van zal komen, valt dus nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.