4gamers.be

Epileptische aanval na gamemarathon op video vastgelegd

Door Jay, 03-08-2014 00:03

Jammer genoeg bereiken ons wel eens berichten over gamemarathons die fout aflopen. Dat gebeurt veelal in landen als Zuid-Korea en China, waar er een stevig probleem is van verslaving. Door uren en uren achter hun pc te zitten vergeten sommigen te drinken, te eten en eens te bewegen, wat tot een hartstilstand of epileptische aanval kan leiden, al dan niet met de dood tot gevolg.

Zoals gezegd krijgen we verhalen over zulke voorvallen regelmatig wel eens te lezen, maar nu zijn er van een dergelijk voorval ook beelden opgedoken. Camera's in een internetcafé filmden namelijk hoe een gamer na heel wat uurtjes spelen tekenen begon te vertonen van een epileptische aanval. Het duurt even voor er gereageerd wordt, maar uiteindelijk komen er toch hulpdiensten ter plaatse en de man wordt naar het ziekenhuis gebracht.

De exacte oorsprong van de beelden is jammer genoeg wat onduidelijk. Ze verschenen via LiveLeak, maar het is niet geheel duidelijk van waar ze zijn en van wanneer ze dateren. Het is dan ook moeilijk te zeggen of de gamemarathon effectief heeft bijgedragen tot de aanval, maar als een verrassing zou het alleszins niet komen. De man in kwestie zou momenteel herstellen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.