4gamers.be

Mario Kart 8 hackers tonen wat ze kunnen

Door Jay, 12-07-2014 00:05

Het hacken van de Wii U staat nog niet zo heel ver, grotendeels omdat hackers er niet erg veel moeite voor doen omdat men het niet echt de moeite acht. Toch wordt er af en toe eens een succesje geboekt door hackers. Zo zijn enkele hackers erin geslaagd om Mario Kart 8 op een basisniveau aan te passen. Denk daarbij aan het aanpassen van de namen van tracks of het vervangen van de muziek die wordt afgespeeld.

Toen onderstaand filmpje online verscheen, kregen de hackers al snel van sommigen de volle laag. De hackers worden er namelijk van beschuldigd op deze manier cheaten in de hand te werken, maar de hackers hebben al laten weten dat dat geenszins de bedoeling is. Men wil de game gewoon kunnen aanpassen om zo mods met eigen tracks etc. te kunnen maken. Men wil de huidige hack, die beschikbaar is via een exploit van de browser van de Wii U, dan ook niet openlijk vrijgeven, net om cheaters niet te helpen. De exploit in kwestie is inmiddels sinds firmware 5.0.0 trouwens ook al niet meer beschikbaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.