4gamers.be

Is dit de volgende stap in character creation?

Door Jay, 05-07-2014 14:42

Character creation is tegenwoordig al redelijk uitgebreid en telkens opnieuw spreken ontwikkelaars vol lof over de nieuwe mogelijkheden die men wat dat betreft in hun game heeft voorzien. Uiteraard kan het altijd nog een stap verder gaan, en zo uiteindelijk ook een stap te ver. Dat is wat ze bij The Onion deden. In onderstaande reportage, die uiteraard verzonnen is, worden de opties voor character creation doorgestrokken tot op het genetische niveau. Van gewrichten en aders tot de organen en huid, alles zou je kunnen bepalen, en dan kan het kleinste foutje er al voor zorgen dat je in het midden van de game plots een hartaanval krijgt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.