4gamers.be

Uiterst zeldzame arcadespel Primal Rage 2 nu voor iedereen speelbaar

Door Jay, 28-06-2014 00:01

Officieel is het arcadespel Primal Rage 2 nooit uitgebracht, maar het werd wel ontwikkeld tot versie 0.36. Van dat prototype zouden maar twee versies bestaan. Een van die twee is in handen van de maker van de game, terwijl de andere arcadekast in 2012 werd ontdekt in een opslagplaats, waar de kast 14 jaar had gestaan. Redelijk zeldzaam gerief dus, en nu kan in principe iedereen met het prototype van Primal Rage 2 aan de slag, al zal je daarvoor wel naar de Galloping Ghost Arcade in Brookfield (Illinois, VS) moeten. Dat is de grootste arcadehal in de VS, die het prototype dat in 2012 werd ontdekt, kon kopen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.