4gamers.be

The Walking Dead krijgt ook pinball-game

Door papfles, 04-06-2014 15:44

The Walking Dead is behoorlijk populair te noemen. Zo is niet enkel de televisiereeks gegeerd, ook de episodische games gooien hoge ogen. Toch is dat niet het enige dat er nog van The Walking Dead zit aan te komen qua game. Telltale Games (van de episodische games) en Zen Games (gekend van de vele pinball-games die het heeft) hebben namelijk samengewerkt met de maker van de comics (Robert Kirkman) om een pinballgame, The Walking Dead Pinball, te maken met elementen uit de franchise. Het eerste seizoen zal 5 tafels bevatten, die allemaal verhaalgedreven keuzes zullen voorschotelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.