4gamers.be

Unreal Engine 4 tech demo van Ninja Theory laat zich bewonderen

Door Jay, 02-06-2014 00:07

Op basis van verschillende vacatures van de afgelopen maanden weten we dat Ninja Theory aan een "next-gen" AAA-game werkt. Die game zou worden getoond tijdens de GDC Europe later dit jaar, maar mogelijk zijn nu al wat beelden van de game gelekt.

Eigenlijk toonde Ninja Theory zelf in de zomer van vorig jaar al enkele flarden van het nieuwe project in een introfilmpje voor de nieuwe website van de studio, maar de beelden die nu zijn ontdekt, betreffen een volledige cutscène of tech demo genaamd "The Beggar's Opera" op basis van een vroege versie van de Unreal Engine 4. De beelden verschenen via het portfolio van iemand die eraan meewerkte, maar inmiddels is het filmpje uit het portfolio verwijderd, wat op zich misschien veelzeggend is. Hieronder kan je het voorlopig wel nog bekijken. Uiteraard valt het wel nog af te wachten in hoeverre dit echt de nieuwe game van Ninja Theory betreft.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.