4gamers.be

David Hayter (Snake-stem) doet mee in Kickstarterproject Blackmore

Door papfles, 12-02-2014 00:04

Bij de pakken blijven zitten als je een rol niet meer krijgt, is nooit een goed idee. Dat is dus ook niet wat David Hayter doet. Hij was jarenlang de stem van Snake in de Metal Gear Solid-games, maar is voor Metal Gear Solid V: Phantom Pain vervangen door een Hollywoodstem (Kiefer Sutherland). Toch is hij zelf ook nog bezig met games, waaronder dus Blackmore. Deze game wordt nu op Kickstarter gelanceerd door de mensen die ook Snatcher hebben gelokaliseerd. Het is een adventure game die plaatsvindt in een steampunkversie van Londen. Hayter vertolkt Jonas Blackmore, broer van Emma Honda-Blackmore, het hoofdpersonage uit het spel. Ze is getuige van een moord en vanaf dan begint het avontuur om doorheen de 2,5D wereld te reizen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.