4gamers.be

Nieuwe CryEngine voorgesteld

Door Phazon, 22-08-2013 11:20, bron: crytek

Crytek onthulde gisteren hun nieuwe CryEngine-technologie. Men lijkt de nummering voortaan achterwege te laten en heel wat interne structureringen door te voeren voor deze all-in-one ontwikkelingstool. Het wordt dan ook meer een algemeen platform dat constant wordt bijgewerkt en verbeterd, dus het achterwege laten van de nummering moet de continuïteit symboliseren.

De nieuwe CRYENGINE zal zowel ontwikkeling op huidige als next-gen consoles (Xbox One, Playstation 4 en Wii U), samen met pc, ondersteunen. In de toekomst zullen andere platformen nog volgen. In onderstaand filmpje krijg je alvast een voorproefje van de nieuwe engine.

Verder liet Crytek weten dat ook de gratis versie van de CryEngine een update krijgt. Niet-commerciële gebruikers kunnen dan ook aan de slag met features die gebruikt werden voor bijvoorbeeld Crysis 3.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.