4gamers.be

DuckTales Remastered krijgt releasedata en Duckumentary

Door Jay, 11-07-2013 19:19

Capcom heeft de releasedata aangekondigd voor DuckTales Remastered. Vanaf 13 augustus is de game te verkrijgen via PSN, eShop en Steam, terwijl het voor de XBLA-versie wachten is tot 11 september. Voor PS3 zou op 20 augustus een retailversie verschijnen, maar dit is eigenlijk gewoon een code die je koopt in de winkel waarmee je de game dan kan downloaden. Deze retailversie kost 19,99 dollar. De digitale versie heeft een prijskaartje van 14,99 dollar.

Naast de bekendmaking van de releasedata werd ook een eerste Duckumentary uitgebracht, die ons wat meer achtergrond verschaft bij de ontwikkeling van de remake.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.