4gamers.be

Star Wars: Battlefront III laat zich een uur lang bewonderen in pre-alpha

Door Jay, 06-05-2013 00:02

Voor veel gamers zal Star Wars: Battlefront III vermoedelijk enkel een droom blijven. Aan de game is ooit wel gewerkt geweest, maar uiteindelijk is alles blijkbaar in de vuilbak beland. Wel zijn er enkele lekken geweest die wat vroege gameplaybeelden van Battlefront III toonden en van die pre-alpha versie is nu ook een livestream gehouden van ongeveer een uur lang. De livestream ging uit van Past to Present Online, een groep die bekend staat om het streamen van vroege en nooit uitgebrachte versies van games. Hieronder de replay video van de livestream, evenals een stukje uitgelichte gameplay.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.