4gamers.be

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge geeft Ryu een nieuwe kans

Door Vancha, 08-03-2013 08:49

Vorig jaar kwam het derde deel van Ninja Gaiden op de markt, maar het werd door zowel de pers als de fans slecht onthaald wegens te makkelijk, weinig variatie in gevechten en wapens en een saai verhaal. Op de Wii U is er echter al een verbeterde versie uitgekomen genaamd Ninja Gaiden 3: Razor's Edge en deze zal nu ook richting PS3 en Xbox 360 komen. Een nieuwe trailer werd vandaag uitgegeven om nog eens de verbeteringen uit de doeken te doen. Zo is de moeilijkheidsgraad aangepast, bezit Ryu terug meerdere wapens en zijn amputaties weer vande partij. Ook Kasumi en Ayane uit Dead or Alive zijn van de partij om voor extra missies en variatie te zorgen. Hopelijk zullen deze extra's de teleurstelling bij de fans wat doen vergeten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.