4gamers.be

Bevat Sonic & All-Stars Racing Transformed TF2 cast?

Door GuerrillaDawg, 16-11-2012 00:11, bron: youtube

Het lijkt erop dat pc-gamers die Sonic & All-Stars Racing Transformed kopen een leuk extraatje zullen ontvangen. Volgens gelekte informatie, een tweet en een filmpje zullen enkele Team Fortress 2-karakters opduiken in het spel. Het filmpje toont zo bijvoorbeeld hoe de Pyro de wegen onveilig maakt, om nadien te transformeren naar een Heavy. Een officiële bevestiging is voorlopig echter nog nergens te bespeuren, dus vooralsnog bestaat de kans dat het filmpje vals is. De game verschijnt morgen alvast op alle platformen in Europa, met uitzondering van de Wii U. Die versie verschijnt pas bij de lancering van de console.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.