4gamers.be

[Games van 2014] Super Smash Bros.

Door papfles, 02-01-2014 00:06

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Super Smash Bros. in het nieuws 

21 februari 2012
Sakurai begint aan nieuwe Smash Bros.

22 juni 2012
Nintendo + Namco Bandai = Super Smash Bros.

11 juni 2013
Super Smash Bros. 3DS & Wii U voor het eerst getoond

31 oktober 2013
Mannelijke Wii Fit Trainer in nieuwe Super Smash Bros.

27 december 2013
Zelda bevestigd als speelbaar personage in Smash Bros.

 Over Super Smash Bros. 

In juni 2013 kwamen we te weten dat Nintendo bezig was met Super Smash Bros. voor zowel Wii U als 3DS. Dat doet het niet alleen, want het heeft de hulp ingeroepen van Namco Bandai. Samen moeten ze de volgende stap in deze brawler klaar krijgen, al heeft men wel al gezegd dat er niet meteen ontzettend veel nieuwe personages zullen bijkomen – al zullen er wel een paar zijn.

De eerste gameplay op beide platformen liet meteen de herkenbare actie zien en vervolgens hield Nintendo het bij de bevestiging van heel wat personages en omgevingen, waarbij de personages deels gekend, deels verrassend waren. Het lijstje van bevestigingen omvat (onder meer) Luigi, Captain Olimar, Zelda, Marth, Sonic, Toon Link, Peach, Rosalina en zelfs de mannelijke Wii Fit-trainer. Nu blijft het wachten op een releasedatum, al werd de ‘lente’ al ontkend.

Super Smash Bros. screenshot

 Volg Super Smash Bros. 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Super Smash Bros. verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.