4gamers.be

[Games van 2014] Mario Kart 8

Door papfles, 31-12-2013 15:08

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Mario Kart 8 in het nieuws 

11 juni 2013
Mario Kart 8 onthuld

1 juli 2013
Verschijnt Mario Kart 8 in april 2014?

18 december 2013
Mario Kart 8 toont ons heel wat sfeervolle banen

 Over Mario Kart 8 

Nintendo is altijd al een eigenzinnige uitgever geweest. Men slaagt er regelmatig in om games geheim te houden tot de zelfgekozen onthullingsdatum. Mario Kart is een vaste klant op eender welke Nintendo-hardware, maar het bleef toch wachten op de bevestiging van Mario Kart 8.

De game laat ons – uiteraard – weer racen met tal van personages, maar in deze telg is de zwaartekracht een nieuwe metgezel (of tegenstander, afhankelijk van de situatie). Volgens bepaalde bronnen moest het spel nog in 2013 verschijnen, maar ondertussen kijken we uit naar de ‘lente’, want dat is de voorlopige releaseperiode van het spel. Verder houdt Nintendo haar geheimen kortbij en mogen we dus blijven wachten op andere informatie.

Mario Kart 8 screenshot

 Volg Mario Kart 8 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Mario Kart 8 verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.