4gamers.be

[Games van 2014] Watch Dogs

Door papfles, 23-12-2013 16:16

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Watch Dogs in het nieuws 

5 juni 2012
Watch Dogs onthuld

29 april 2013
Collector's Editions Watch Dogs onthuld

30 april 2013
Watch Dogs krijgt exclusieve content op PS3 en PS4

10 mei 2013
PREVIEW | Watch Dogs

13 juni 2013
Ubisoft plant film van Watch Dogs

8 oktober 2013
Watch Dogs geeft officiële pc-vereisten vrij

15 oktober 2013
Watch Dogs uitgesteld naar 2014

Watch Dogs screenshot

16 oktober 2013
Uitstel Watch Dogs kost Ubisoft geld

17 oktober 2013
Aandelen Ubisoft lijden onder uitstel

24 oktober 2013
PlayStation content Watch Dogs 6 maanden exclusief

1 december 2013
Universums Far Cry, Assassin's Creed en Watch_Dogs niet gelinkt

Far Cry 3 screenshot Assassin's Creed IV: Black Flag screenshot Watch Dogs screenshot

 Over Watch Dogs 

Voor heel wat mensen zal het uitstel van Watch Dogs zowat het meest teleurstellende bericht van 2013 zijn geweest. Het spel, dat op E3 2012 een verpletterende indruk had gemaakt, stond normaliter ook gepland voor eind 2013, maar men besloot de PS4- en Xbox One-lanceerperiode te vermijden en naar het voorjaar van 2014 te trekken.

Het zal dus nog even duren voor we al hackend Chicago kunnen platleggen en ervoor kunnen zorgen dat we ons doel kunnen bereiken. Daarvoor moeten we niet enkel AI verschalken, maar ook andere gamers die ons spel binnendringen, of het nu via andere consoles (of pc) gebeurt of via de Companion app. Ook Sony zal jammeren vanwege het uitstel, want het spel had exclusieve DLC voor Sony-platformen.

Ubisoft heeft zelf ook schade ondervonden van het uitstel, want de beursgang kreeg wat klappen, net zoals de verwachtingen voor het huidige fiscale jaar ook wat werden bijgeschroefd. Sowieso zal men nog extra duiten proberen binnen te halen via DLC, in verschillende vormen. Ook een Watch Dogs-film zou extra mogelijkheden moeten kunnen bieden.

Watch Dogs screenshot

 Volg Watch Dogs 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Watch Dogs verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.