4gamers.be

[Games van 2014] Bayonetta 2

Door papfles, 19-12-2013 11:53

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Bayonetta 2 in het nieuws 

13 september 2012
Bayonetta 2 aangekondigd als Wii U-exclusive

15 september 2012
Bayonetta 2 krijgt boycotactie

23 januari 2013
Achter de schermen van Bayonetta 2

10 februari 2013
Bayonetta 2 blijft Wii U-exclusive

30 augustus 2013
Interview met Hideki Kamiya, brein van Platinum Games

19 september 2013
Bayonetta krijgt anime film

 Over Bayonetta 2 

Bayonetta, een verbluffende hack&slash-game, was niet meteen een verkoopskanon en de uitgever, Sega, zat niet meteen in beste papieren. Een sequel leek dus klaar voor de prullenmand, maar daar kwam Nintendo even een stokje voor steken.

Het gevolg was een Wii U-exclusive in de vorm van Bayonetta 2, nieuws dat insloeg als een bom en meteen ook heel wat protest opleverde. Nintendo had het spel gered van de dood, maar dat werd niet in dank afgenomen door de multiplatform-gamers.

Ondertussen is de storm een beetje gaan liggen en is de game ook naar de achtergrond verdwenen, al moet men regelmatig nog eens bevestigen dat het een Wii U-exclusive zal blijven. De eerste gameplaybeelden lijken in elk geval te tonen dat het spel niks van zijn flitsend en snoeiharde gameplay heeft moeten afgeven.

Bayonetta 2 screenshot

 Volg Bayonetta 2 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Bayonetta 2 verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.