4gamers.be

Fatal Frame teaset vrouwelijk hoofdpersonage

Door Phazon, 13-06-2014 18:01

Een game die helaas niet aanwezig was op de E3 van Nintendo, maar waar toch nog wat info over vrijkwam in Japan, is de nieuwe Fatal Frame voor de Wii U. Deze horrorserie is sinds enkele telgen exclusief voor Nintendo en wordt erg gesmaakt door de fans van de serie. Blijkbaar zullen vrouwen alom vertegenwoordigd zijn in het spel, want een nieuwe teaser toont ons het vrouwelijk hoofdpersonage in het midden, alsook een aantal andere vrouwen die in de vorige games opgedoken waren. Het is nog niet zeker of Fatal Frame 5 ooit naar het Westen zal komen, dus de horrorfans onder ons kunnen alvast een kaarsje branden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.