4gamers.be

Stealth Inc. 2 wordt Wii U-exclusive

Door papfles, 01-05-2014 11:11, bron: ign

Er wordt soms wat lacherig gedaan over de Wii U en de manier waarop de console behandeld wordt door sommige (grote) uitgevers. Toch blijft Nintendo volharden in diens strategie voor de console en zijn er ook partijen die graag een exclusive afleveren voor het Nintendo-platform. Zo zal Stealth Inc. 2 exclusief op Wii U verschijnen. De voorganger was waarschijnlijk vooral gekend onder diens originele naam (Stealth Bastard), maar veranderde nadien toch van naam. Gezien de goede samenwerking met Nintendo in het verleden besloot het team om de sequel een Wii U-exclusive te maken en men wilde ook de GamePad kunnen gebruiken in de gameplay.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.