4gamers.be

OlliOlli-ontwikkelaar toont eerste screens van 2D-shooter Not a Hero

Door Jay, 28-03-2014 13:58

Roll7, de ontwikkelaar van OlliOlli, heeft de eerste screenshots vrijgegeven van Not a Hero, de 2D-shooter waar de studio momenteel aan werkt. De game verschijnt komende zomer voor pc en zal ook uitgebracht worden voor consoles, maar voorlopig is nog niet bekend welke.

In Not a Hero word je gerecruteerd door BunnyLord, een antropomorf konijn dat graag burgemeester wil worden en uit de toekomst terugkeert om de straten te bevrijden van criminaliteit en gespuis, zodat hij iets heeft om mee te pronken tijdens de verkiezingen. Je zal kunnen schieten, achter cover duiken en meer, terwijl vijanden op jou afkomen wanneer ze horen dat je aan het herladen bent.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.