4gamers.be

Bravely Default-ontwikkelaar teaset met robot en real-time graphics

Door Jay, 11-03-2014 14:55

Silicon Studio, de ontwikkelaar van Bravely Default: Flying Fairy, heeft een Japanse teaser website gelanceerd die vermoedelijk bestemd is voor een next-gen game of technolgie van de studio. In de link van de website wordt namelijk "nex-gen" vermeld en de Japanse tekst op de website heeft het over real-time graphics die verder evolueren. Ook zijn er vier teaser afbeeldingen terug te vinden die vermoedelijk hinten naar de nieuwe game, al kan het ook gaan om een nieuwe engine of graphics technologie.

Reacties

  • Phazon

    Silicon Studio is een middleware developer (een van de tech demo's waar je hun technnologie aan het werk ziet is de Final Fantasy Agni next gen demo bijv), dus die afbeeldingen zijn allicht afkomstig van een of andere nieuwe middleware tool en geen next gen AAA game of iets dergelijks. Daar hebben zij nog de mankracht, nog het budget voor.

    That being said, atm zijn ze bezig aan Bravely Default sequel, een Vita- en PS3-game dacht ik.

    • Geplaatst op 2014-03-11 om 15:24

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.