4gamers.be

Shin'en kondigt Art of Balance voor Wii U aan

Door Phazon, 07-02-2014 14:07

Art of Balance is een puzzelserie van ontwikkelaar Shin'en Multimedia die reeds eerder wist te imponeren op de Wii en 3DS. Ditmaal is het de beurt aan de Wii U en het ziet er naar uit dat de ontwikkelaar heel wat nieuwe functies aan de game zal toevoegen. Shin'en is steeds een studio geweest die graag heel wat grafische pracht op het scherm laat zien, evenals enkele technisch indrukwekkende zaken. Het mag dan ook niet verwonderen dat deze game er erg mooi en realistisch uit zal zien. Een van de zaken die opvallen zijn de physics, die aan 240 frames per seconde verwerkt zullen worden. De eerste screenshot van het spel is dan ook helemaal niet mis.

Naast het verbeterde grafische aspect kunnen we ons ook aan meerdere online en lokale multiplayer modi verwachten, zowel op competitief als coöperatief vlak. Zo kunnen tot vijf spelers deelnemen aan de verschillende modi, waarven een speler de GamePad kan gebruiken en de andere vier van een Wii Remote gebruik maken. Aan online matches zullen tien Wii U-systemen kunnen deelnemen. Art of Balance voor de Wii U staat gepland voor het tweede kwartaal van 2014.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.