4gamers.be

Eerste beelden nieuwe Mass Effect gespot

Door Jay, 08-11-2013 14:49

We weten dat Bioware werkt aan een nieuwe Mass Effect-game en dat het spel gebruik maakt van de nieuwe Frostbite Engine. Veel meer info dan dat is er echter niet. Naar aanleiding van de jaarlijkse N7 Day gisteren werden door Bioware echter heel wat berichten en afbeeldingen de wereld ingestuurd, voornamelijk om terug te blikken op de reeks, maar ook al een beetje van de toekomst te laten zien.

Er werden via Twitter namelijk foto's de wereld ingestuurd waarop te zien is hoe Bioware aan de nieuwe Mass Effect werkt. Echt duidelijke beelden krijgen we natuurlijk niet te zien op de foto's, en als we iets zien, dan is het meestal artwork. Eén foto daarentegen lijkt een in-game beeld te tonen van een speelbaar deel van de game, of dat is toch wat je zou denken aangezien de persoon voor het scherm met een controller in zijn handen zit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.