4gamers.be

Eerste info en screens voor Wii U-versie CoD: Ghosts

Door Phazon, 03-11-2013 00:01, bron: 67.227.255.239/forum/showpost

Call of Duty: Ghosts zal op heel wat platformen verschijnen en de Wii U is daar ook eentje van. Net zoals steeds zal Treyarch zorgen voor de port op de Nintendo console. Het is stil gebleven, maar nu lijkt deze stilaan doorbroken te zijn door iemand van Treyarch. Deze persoon wilde helaas niet zeggen welke resolutie de game zal bevatten (we vermoeden wederom een resolutie van 880 x 720 pixels), maar wel dat de Wii U-versie van Call of Duty: Ghosts een framerate van of nabij de 60 heeft. Ook zaken als Wiimote support mogen wederom verwacht worden. Daarnaast lijkt al iemand in het bezit te zijn van de game op de Wii U en deze heeft enkele screenshots van het spel gemaakt.

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.