4gamers.be

Artwork opgedoken van Oddworld: Brutal Ballad of Fangus Klot

Door Jay, 10-05-2013 15:24, bron: oxm

Het in elkaar storten van Oddworld Inhabitants heeft er voor gezorgd dat enkele projecten werden opgedoekt, waaronder Oddworld: Brutal Ballad of Fangus Klot. Dankzij Just Add Water bestaat de kans echter dat sommige van die projecten alsnog het levenslicht zien. De ontwikkelaar uitte daar eerder al de nodige interesse voor, maar erg concreet zijn de plannen tot nu toe nog niet geworden. Wel is inmiddels wat artwork van Oddworld: Brutal Ballad of Fangus Klot verschenen en ook over het verhaal is wat bekend.

De game zou zich afspelen in Fangustan, een plaats ver weg van Mudos, waar de overige Oddworld-games zich afspeelden. Fangustan zou gebaseerd zijn op de Oost-Europese cultuur en het verhaal zou van start gaan wanneer het binnengevallen wordt door een naburig land. De held van de game is Fangus, een zorgzaam personage dat door de invasie gedwongen wordt zich agressiever op te stellen om zijn volk te beschermen. Of de game ook effectief gerealiseerd zal worden, is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.