4gamers.be

Microsoft telt nu al af naar E3 2013

Door papfles, 03-01-2013 09:55, bron: majornelson

Het jaar is nog maar pas begonnen, maar we mogen ons blijkbaar al klaarmaken voor een verhitte strijd tijdens E3 2013. De verwachtingen waren na vorig jaar al bijzonder hooggespannen voor de editie van 2013, omdat algemeen wordt aangenomen dat Microsoft en Sony met nieuwe consoles op de proppen zullen komen. Toch bleef het tot nu toe bijzonder stil over wat we zouden mogen verwachten en of er wel iets te zien zal zien.

Microsoft, bij monde van Major Nelson, smijt nu de eerste troefkaart op tafel, door de hype nog wat aan te zwengelen. "And it's on" is het enige wat te lezen valt, vlak boven een teller die naar 11 juni 2013 aftelt, de eerste dag van de E3-beurs. Het zou natuurlijk kunnen gaan om een spelaankondiging, maar het zou ook wel eens de eerste impliciete verwijzing kunnen zijn naar de nieuwe console. Ondergetekende heeft zijn toegang tot E3 al gekregen, maar wat denken jullie dat er te zien zal zijn?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.