4gamers.be

3e personage Mew-Genics (van Team Meat) onthuld

Door papfles, 12-11-2012 10:00

Wie zich nu vragen stelt bij wat Mew-Genics is, zal eerst in het geheugen mogen graven om Super Meat Boy te ontdekken. De mensen achter dit spel zijn immers wel met een sequel bezig, maar tegelijkertijd is men ook met Mew-Genics bezig, waarbij het min of meer over katten zal gaan. Een spel is echter niks zonder personages en dus is Team Meat al eventjes personages aan het voorstellen. Het zijn er 5 in totaal, maar we zitten momenteel aan nummer 3, Frank. Hij vervoegt Dr. Beanies en Tinkles. Hoe het allemaal in elkaar zal vallen en wat de bedoeling is, is behoorlijk onduidelijk op dit moment.

Frank

Dr.Beanies

Tinkles

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.