4gamers.be

Krijgt Prince of Persia een reboot?

Door papfles, 06-08-2012 09:46, bron: forums

Eenmaal je een afbeelding op het internet plaatst, gaat het als een lopend vuurtje de hele wereld rond, zeker als het een onverwacht nieuwtje is. Zo is deze afbeelding ook al snel rondgegaan, vermits het hier zou gaan om een reboot van Prince of Persia, een van de gekendste Ubisoft-franchises. De screenshot wordt nu in verband gebracht met drie eerder gelekte beelden van een trailer, vlak voor E3. Volgens de bron zou het gaan om een God of War vs Shadow of the Colossus-franchise die werd geschrapt en nu omgevormd zou worden tot een Prince of Persia-game, omschreven als "God of War-lite".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.