4gamers.be

Wii U-trip: Nintendo Land & New Super Mario Bros. U

Door Phazon, 25-09-2012 00:05

Minigame 4: Balloon Flight

Balloon Trip Breeze is een singeplayerspel in Nintendo Land dat ons toch aangenaam wist te verrassen. De besturing is enorm eenvoudig en gebeurt via de stylus en het aanraakscherm van de GamePad. Op dit scherm zie je een ingezoomd beeld van hetgeen er op de tv te zien is. Eenmaal je met de ballon opgestegen bent, is het de bedoeling dat we zijdelings meevliegen in deze sidescroller en allerhande obstakels weten te vermijden, zodat we nadien veilig op een platform kunnen landen. Daarnaast liggen er heel wat bonussen op de loer die zeker de moeite zijn om mee te nemen, want uiteindelijk draait het om een zo hoog mogelijke score behalen.

In Balloon Trip Breeze kregen we twee levels te zien die waren opgedeeld in een ochtend-, middag- en avondgedeelte. Telkens worden de levels moeilijker omdat er meer vijanden in beeld verschijnen en het beeld sneller opschuift. Het overzicht behouden door regelmatig van scherm te wisselen is dus zeker nodig wil je jouw ballonvlucht tot een goed einde brengen. Het geheel deed ons wat denken aan een licht verteerbare DS-game en dat is zeker een mooi compliment.

New Super Mario Bros. U

Over New Super Mario Bros. U heeft Spaghetti in zijn preview enige tijd geleden al heel wat gezegd. Daarom beperken we ons slechts tot de nieuwe Boost Rush Modus die speelbaar was. In deze lokale multiplayermodus zal het scherm regelmatig sneller scrollen dan je gewoon bent. Wanneer je met vier spelers een dergelijk level speelt, zal dit in combinatie met een heleboel gaten in het level tot een grote chaos leiden. Hier komt de speler met de GamePad van pas, want hij heeft de kracht om tijdelijke platformen in levels te plaatsen. Met enkele welgemikte en goed getimede platformen zal deze modus al heel wat gemakkelijker worden, al kan een sadistische speler met de platformen de andere vier net blokkeren. De Boost Rush Modus is een aangename modus die vooral geschikt zal zijn voor meerdere spelers. Hopelijk zitten er nog meer van deze toevoegingen in het uiteindelijke spel.

Dit was alweer het eerste deel van onze Wii U preview. Binnenkort kunnen jullie het tweede deel terugvinden op onze frontpagina. In die special bespreken we onder meer Ninja Gaiden 3, Tekken Tag Tournament 2 en Rayman Legends. Bekijk zeker nog enkele foto's die we tijdens onze trip genomen hebben op de volgende pagina.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.