4gamers.be

E3 2012 snap-previews: Nintendo

Door Jay, 10-06-2012 00:02

Nintendo LandEen reeks minigames in een game steken en die games dan baseren op een hoop bekende franchises, dat is wat Nintendo deed met Nintendo Land. Het is cru gezien een spel dat de mogelijkheden van de Wii U moet tonen, maar eens je begint te spelen, zal je merken dat het best verslavend is. Wij kregen al de kans om vijf van de twaalf games uit het spel te spelen en we hadden er best plezier in. De enige vraag die we ons echt stelden, was of de multiplayergames nog wel leuk zijn, als je ze niet met vijf kan spelen, maar slechts met twee of drie personen.


Vooruitzicht
Goed op weg


Pikmin 3Na een lange afwezigheid zijn de Pikmin eindelijk terug. Zij maken hun langverwachte wedergeboorte op Nintendo’s nieuwste console, de Wii U, al wordt de game vooral gespeeld met de gewone Wiimote en Nunchuck, aangevuld met de Wii U GamePad als strategische map. Het polsbandje zat strak rond onze arm terwijl we zoveel mogelijk fruit probeerden te verzamelen en Pikmin rondom ons verzamelden. Een kleine minibaas trachtte ons plezier nog te verstoren, maar daar wisten we snel komaf mee te maken. Het spel zag er fris en leuk uit en vormt alvast één reden om een Wii U in huis te halen.


Vooruitzicht
Goed op weg


New Super Mario Bros. UÉen van de launch games voor Wii U is Super Mario Bros. U. Met vijf leden van de redactie namen we een controller in de hand en we konden aan de slag. Vier spelers speelden samen terwijl een vijfde speler via de Wii U GamePad verantwoordelijk was voor het plaatsen van hulpstukken doorheen het level. Je kan elkaar helpen of tegenwerken en dat zorgt voor nieuwe gameplay en verrassende avonturen. Wij hadden een leuke tijd en denken dat dit wel een bescheiden schot in de roos kan worden.


Vooruitzicht
Goed op weg


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.