4gamers.be

Take-Two tekent verlies op voor afgelopen kwartaal

Door Jay, 06-08-2014 12:32

Take-Two heeft zijn financiële resultaten van het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2015 bekendgemaakt. In dat eerste kwartaal, van begin april tot eind juni, werd 125,4 miljoen dollar aan inkomsten gegenereerd, wat een daling van 12% is tegenover dezelfde periode vorig jaar en een daling van 35,8% tegenover het kwartaal ervoor. Dit resulteert uiteindelijk in een verlies van 35,4 miljoen dollar voor het afgelopen kwartaal, wat 14,9% meer is dan het kwartaal ervoor, maar wel 42,8% minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Het verlies is ook aanzienlijk minder dan wat verwacht werd, dus ook dat op zich is positief, al blijft verlies natuurlijk niet meteen iets om blij van te worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.