4gamers.be

Gone Home ontwikkelaar verandert van naam

Door Jay, 06-08-2014 00:01

Fullbright Company, de ontwikkelaar van Gone Home, is veranderd van naam, maar een wereldschokkende vernieuwing is het niet. De studio laat namelijk de "Company" vallen en gaat voortaan door het leven als Fullbright, wat het merk strakker zou moeten kunnen positioneren. Bij de naamsverandering hoort natuurlijk ook een nieuw logo, dat je hieronder kan bekijken.

Verder liet Fullbright weten dat het enkele vacatures open heeft staan. Sinds het vertrek van Johnnemann Nordhagen is men bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe programmeur en verder is men ook op zoek naar een character animator voor een nieuwe game.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.