4gamers.be

Ninja Theory zal "soon" nieuwe game onthullen

Door Jay, 30-07-2014 16:23

Het is al een tijd duidelijk dat ze bij Ninja Theory op een nieuwe game aan het broeden zijn en de onthulling daarvan zou niet ver weg meer zijn. De studio liet via Twitter namelijk weten dat het "soon" een nieuw project uit de doeken zou doen, en dat dat nieuwe project een nieuw IP betreft.

Vermoedelijk zal het nieuwe IP onthuld worden tijdens de Game Developers Conference, dat gelijktijdig met Gamescom georganiseerd wordt. Eerder dit jaar werd eigenlijk al bevestigd dat Ninja Theory er een next-gen game zou tonen, maar toen leek de kans nog te bestaan dat de nieuwe game in kwestie nog voor de GDC zou onthuld worden. Naarmate de GDC nadert, lijkt die kans kleiner en kleiner te worden.

De kans is trouwens groot dat we de nieuwe game eerder al hebben zien passeren. In de zomer van vorig jaar kregen we al flarden van het nieuwe project te zien en begin vorige maand dook een Unreal Engine 4 tech demo op rond hetzelfde project.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.