4gamers.be

Ontwikkelaar Rust reageert op kritiek

Door Jay, 29-07-2014 15:25

Gisteren werd een nieuwe game van de maker van Rust onthuld, hetgeen niet door iedereen binnen de community gewaardeerd werd. Rust bevindt zich namelijk nog in Early Access-fase en er moet nog heel wat werk in de game gestoken worden, waardoor het voor sommigen in het verkeerde keelgat schiet dat Facepunch Studios intussen tijd en geld in andere projecten stopt. De studio heeft nu gereageerd op die kritiek.

In een blogbericht laat Garry Newman, de oprichter van de studio, weten dat Facepunch Studios naast de nieuwe game nog drie andere prototypes in ontwikkeling heeft, en dat dit eigenlijk een normale gang van zaken is. Newman deed uit de doeken hoe de geldverdeling binnen de studio verloopt en liet weten dat slechts 0,04% van de inkomsten van Rust werden gebruikt voor de nieuwe game. Er werd ook verwezen naar Rust zelf, waar nog steeds verder aan wordt gewerkt en wat op zich niet had kunnen bestaan als men destijds geen inkomsten van Garry's Mod had gebruikt om aan de ontwikkeling van Rust te beginnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.