4gamers.be

Geruchten rond Google-aankoop van Twitch wakkeren aan

Door papfles, 25-07-2014 08:42

Een hele poos geleden doken er al geruchten op over een mogelijke verkoop van Twitch aan Google voor zowat een miljard dollar. Die storm ging toen uiteindelijk weer liggen, maar nu lijkt het toch weer behoorlijk te waaien. Nieuwe informatie lijkt er nu op te wijzen dat Google effectief het geld op tafel heeft gelegd en dat Twitch dus een onderdeel zal worden van het gigantische netwerk van Google. Om even Twitch te kaderen: de service slaagt erin om 1,35 % van alle internettraffiek te genereren, een aanzienlijk aantal voor één specifieke service en daarom dus bijzonder aantrekkelijk voor Google.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.