4gamers.be

Nintendo registreert Quality of Life-handelsmerk in Europa

Door papfles, 22-07-2014 15:11

Nintendo vaart een eigen koers binnen de gamesindustrie. Bij de Nintendo Wii en Nintendo Wii U valt dat op door de andere besturing die men heeft toegepast, alsmede door de games die ook een zekere vernieuwing met zich meebrachten. Het bedrijf heeft ook al enige tijd gezegd dat het ook de levenskwaliteit (Quality of Life) van diens gamers wil verbeteren en dat lijkt nu een versnelling hoger te zijn geschakeld. Nintendo heeft immers vandaag de naam QOL (de afkorting voor Quality of Life) laten registreren in Europa, de voorbereiding voor de openlijke stappen die het zal ondernemen. Verwacht wordt dat het QOL-platform in 2015 of 2016 zal worden gelanceerd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.