4gamers.be

Warner Bros. plant Space Invaders film

Door Jay, 21-07-2014 10:17, bron: thewrap

Warner Bros. heeft de filmrechten van Space Invaders in handen gekregen, hetgeen blijkbaar geen makkelijk klusje was omdat het niet echt duidelijk was wie de rechten op het oude IP bezat. Die zoektocht ligt inmiddels echter achter ons en dus is het de vraag wat Warner Bros. precies van plan is. Het aanstellen van enkele producers doet alleszins vermoeden dat er effectief aan een film gewerkt zal worden, en dat het dus niet gaat om het aankopen van filmrechten waar vervolgens niets meer mee gedaan wordt.

De drie producers die Warner Bros. aan boord heeft gehaald zijn Akiva Goldsman, Joby Harold en Tory Tunnell. Goldsman is bekend van I Am Legend, A Beautiful Mind en I, Robot. Harold dan weer is vooral bekend van Awake en Edge of Tomorrow. Hij werkt vaak samen met Tunnell, die ook bekend is van Awake en het nog te verschijnen King Arthur.

Het hele project lijkt voorlopig in een nog erg vroege fase te zitten, dus meer details over het verhaal of een eventuele releasedatum zijn er nog niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.