4gamers.be

Bladestorm: The Hundred Years War krijgt remake

Door Jay, 22-07-2014 00:01

Er zit een remake aan te komen van Bladestorm: The Hundred Years War, een game die in 2007 verscheen voor PS3 en Xbox 360 en die redelijk onopgemerkt bleef. Wie de game nooit gespeeld heeft, lijkt echter niet veel gemist te hebben, aangezien het spel niet al te goed bevonden werd door zij die er wel mee aan de slag gingen.

Een remake dus, die meteen ook dienst zou doen als reboot. Omega Force, het team achter Dynasty Warriors, zou de originele game stevig oppoetsen en ook gameplay mechanics verbeteren. Voor welke platformen de remake bestemd is, is nog niet gezegd, maar heel waarschijnlijk is de PS4 er alvast bij. De nieuwe versie zal trouwens door het leven gaan als Bladestorm: The Hundred Years War & Nightmare. Hieronder de trailer van de originele game.

Reacties

 • Monkey.D.Luffy

  Heb het origineel in digitale vorm. Is vrij leuk, gebaseerd op de Kessen games van Omega Force alleen dan met de franse-engelse oorlog ten tijde van Jean d'Arc en Edward, the black prince.
  Was wel heel eentonig en was je soms uren doelloos veldslag na veldslag af te werken.
  Duurde lang voor je een deftig eindpunt bereikte. Kessen 3 was goed onderbouwd van een achtergrondverhaal maar minder tactisch onderbouwd.
  Spel best te vergelijken met dynasty warriors, maar ipv 1 character, bestuur je een gans battaljon van zwaardvechters, speerdragers, cavalerie of boogschutters. Hierbij was tactisch denken wel belangrijk.

  • Geplaatst op 2014-07-22 om 00:48

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.