4gamers.be

Kickstarter-project Areal krijgt gameplaybeelden

Door papfles, 18-07-2014 12:40, bron: https://www.kickstarter.com/projects/1577656602/areal/posts/917273

Areal, het Kickstarter-project dat volgens ontwikkelaar West Games de spirituele opvolger van S.T.A.L.K.E.R is, laat eindelijk gameplaybeelden zien. West Games vraagt ons echter wel om bij het kijken van de beelden in het achterhoofd te houden dat het hier slechts een prototype betreft dat in twee weken tijd gemaakt werd. "De volgende video is een vroeg prototype en niet representatief voor de definitieve versie," aldus West Games via Kickstarter.

Vanuit de community is er opnieuw veel kritiek over de beelden. Zo wordt West Games beschuldigd van het gebruik van Unity, terwijl de ontwikkelaar claimt een eigen engine te ontwikkelen voor de game. Ook heeft het project al te kampen gehad met heel wat kritiek omwille van de zogenaamde S.T.A.L.K.E.R.-link. Het project heeft nog 6 dagen te gaan op Kickstarter om hun streefdoel van $50.000 te behalen. Op moment van schrijven staat de teller op $37.091.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.