4gamers.be

Panama-dictator sleept Call of Duty voor de rechter

Door papfles, 16-07-2014 13:20

Niet enkel Lindsay Lohan heeft een probleem met een welbepaald gamepersonage (uit Grand Theft Auto V), ook de voormalige dictator van Panama (Manuel Noriega) heeft een probleem met een game. Het gaat hierbij om Call of Duty: Black Ops 2, een game uit 2012. Hij vindt dat Activision hem "categoriek en bewust" verkeerd heeft weergegeven in de game, omdat een personage in de game wel sterk op hem lijkt (vindt hij). Hij beweert dat het personage zonder toestemming op hem gebaseerd is en dat zijn aanwezigheid het spel heeft geholpen om populairder te zijn en meer exemplaren te verkopen. Hij wil dus een schadevergoeding voor wat hem is aangedaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.