4gamers.be

EA lijft Bing-oprichter in als Chief Technology Officer

Door papfles, 15-07-2014 08:29

Electronic Arts heeft nieuw management en dus moeten er ook nieuwe mensen aangetrokken worden om bepaalde posities te vullen. Dat kan op zich ook een frisse wind opleveren doorheen het bedrijf dat toch geplaagd wordt door een negatieve reputatie. De nieuwste toevoeging aan het lijstje is Ken Moss, de man die Bing heeft opgericht. Hij zal de rol van Chief Technology Officer invullen bij EA en daarmee wordt hij verantwoordelijk voor het digitale platform van EA en de "Information Technology"-afdelingen. Moss heeft 20 jaar voor Microsoft gewerkt en heeft ook ervaring opgedaan bij eBay.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.