4gamers.be

Oddworld: New 'N Tasty laat Europese prijs zakken

Door papfles, 15-07-2014 00:03

Als een game in de Verenigde Staten 29,99 dollar kost, dan mag je er vri zeker van zijn dat het in Europa naar 24,99 (of erger nog: 29,99 euro) zal worden gezet. Dat was oorspronkelijk ook de bedoeling bij Oddworld: New 'N Tasty, maar de makers hebben nu een aanpassing doorgevoerd qua prijsbepaling. Zo is het voor ons teruggeschakeld naar 20,99 euro om "zeker te zijn dat er een zo eerlijk mogelijke prijs is ten opzichte van de basisprijs in de Verenigde Staten van 29,99 dollar". De game komt in elk geval volgende week uit en PlayStation Plus-kopers krijgen in de eerste twee weken een extra level en een outfit aangeboden - op voorwaarde dat ze de game in deze periode kopen.

Oddworld: New 'n' Tasty screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.