4gamers.be

China: "Zwakke fysiek van studenten door games en studie"

Door papfles, 14-07-2014 15:07, bron: kotaku

Een recent onderzoek van het Chinese Ministerie van Onderwijs stelt dat het niet goed gaat met de fysieke paraatheid van de gemiddelde Chinese student. De schuld wordt door de media (en gedeeltelijk door het Ministerie van Onderwijs) gelegd bij 2 zaken: enerzijds zouden de studenten te veel studeren, waardoor ze hun lichaam niet genoeg kunnen trainen.

Naast studies worden ook games als schuldige aangewezen, want daardoor zouden jongeren ook veel meer thuis blijven en minder doen om hun fysiek te verbeteren. Het gevolg van deze 'ontdekking' is dat het Chinese Ministerie van Onderwijs nu heeft vastgelegd dat studenten minstens 50 % moeten halen op lichamelijke opvoeding, want anders kunnen ze niet naar het volgende jaar. Los daarvan wil de regering de lat ook hoger leggen voor internetcafés, want die moeten er moderner en chiquer uitzien dan dat nu het geval is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.