4gamers.be

Australiërs breken wereldrecord "langste racegamesessie"

Door papfles, 08-07-2014 00:08

Er zijn wereldrecords in alle vormen en maten en dus ook in de gameswereld. Er is zelfs een apart Guinness book of world records voor games en dat heeft ettelijke Australiërs geïnspireerd om zelf een recordje te breken. Men koos daarvoor voor de "langste racegamesessie", met Mario Kart. 

In totaal wist men 35u en 46 minuten te spelen vooraleer er de brui werd aangegeven. Men heeft wel danig wat voorbereiding erin gestoken, met voorbereidingssessies. Uiteindelijk besloot men de pauzes van 10 minuten (per gespeeld uur) op te sparen om zo even te kunnen dutten 's nachts om zo het record zo'n 5 uur scherper te stellen. "Je mag misschien denken dat we gewoon luilakken zijn, maar het was echt moeilijk te verwezenlijken en we hebben heel wat hulp gekregen van mensen uit de omgeving." Men wist zelfs 500 dollar te vergaren voor een plaatselijke liefdadigheidsinstelling.

Mario Kart 8 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.