4gamers.be

Koch Media ontkent dat het te koop staat

Door papfles, 07-07-2014 17:44

Waar rook is, is meestal vuur en dat belooft niet veel goeds voor Koch Media, want er gaan geruchten de ronde dat het bedrijf te koop staat. Niet meteen een zorg voor de gemiddelde gamer, maar onder Koch hangt ook nog Deep Silver, een bedrijf dat al sneller aan bepaalde games gekoppeld wordt. Het is immers de eigenaar van Dead Island, Saints Row, Sacred en enkele andere games. Duitse kranten stellen immers dat de investeringsbank UBS gevraagd is om een geschikte koper te vinden, maar Koch Media laat zelf weten dat er niks van klopt en dat het bedrijf "stabiel is en groeit". Men wijt de geruchten aan het feit dat "onafhankelijke bedrijven zoals de onze altijd op interesse kunnen rekenen". Men benadrukt dat men niet te koop is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.