4gamers.be

Splatoon-team bevat heel wat Battlefield- en CoD-fans

Door Phazon, 08-07-2014 00:02, bron: kotaku

Splatoon is de eerste poging van Nintendo om een uitgebreide online 4vs4 shooter te maken. Heel wat pers is intussen aangenaam verrast door de titel na een eerste speelbeurt, zoals onze Splatoon-preview toont, en dus staan er heel wat ogen op het spel gericht. In een recent interview wisten de makers van de game te zeggen dat er veel ontwikkelaars uit het team vaak first person shooters spelen op hardware van andere bedrijven. Dit zou niet enkel voor hun werk zijn, maar ook uit liefde voor games in het algemeen. Battlefield en Call of Duty zijn de twee grote voorbeelden van games die de ontwikkelaars van Splatoon wel kunnen smaken. Splatoon zal volgend jaar op de Wii U verschijnen.

Splatoon screenshot

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.