4gamers.be

Guerrilla Games-oprichter mee achter bedrijf Cliff Bleszinski

Door papfles, 07-07-2014 00:05

In de "goede oude tijd" was er een konijn dat niet meteen met zich liet sollen in de vorm van Jazz Jackrabbit. De man die - samen met andere mensen - deze verwezenlijking op zijn palmares mag zetten, is Cliff Bleszinski. Hij werkte onder meer met Arjan Brussee aan de game, maar nadien gingen hun wegen uit elkaar. Het traject van Bleszinski is redelijk gekend, maar Brussee moet niet per se onder doen. 

Hij heeft namelijk mee Guerrilla Games opgericht en werkte ondertussen ook al bij EA Visceral Games, waar hij als executive producer aan Battlefield Hardline werkt. Nu is hij echter ook mee één van de stichtende leden bij Boss Key Productions, de nieuwe studio van Cliff Bleszinski. Hij zal daar nu COO (Chief Operating Officer) worden en zoals al een paar dagen geweten is, zal er morgen onthuld worden waar de studio mee bezig is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.