4gamers.be

Chief Creative Officer verlaat Blizzard

Door papfles, 04-07-2014 00:09, bron: us

Rob Pardo heeft al een bijzonder lang parcours achter de rug bij Blizzard, maar trekt nu toch de deur achter zich dicht. Met een post op het forum laat de Chief Creative Director weten dat hij na 17 jaar andere oorden opzoekt. Hij is wel bijzonder trots op wat hij heeft weten te verwezenlijken bij het bedrijf en laat in zijn ogen dan ook een bijzonder goede en sterke community achter. 

Hij laat echter nog niet 100 % in zijn kaarten kijken, want hij laat weten dat hij zijn toekomstplannen uit de doeken zal doen "when it's ready" om het met een Blizzard-stelling te zeggen. Waar hij dus terecht zal komen, is nog niet meteen duidelijk, maar de kans lijkt niet klein dat een grote partij maar al te graag met hem in zee zal willen gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.