4gamers.be

Nieuwe DLC voor Watch_Dogs nu voor iedereen verkrijgbaar

Door Jay, 02-07-2014 16:32

Wie een Season Pass heeft kon vorige week al aan de slag met het Access Granted Pack voor Watch_Dogs, maar vanaf vandaag kan iedereen de DLC verkrijgen, zij het natuurlijk wel tegen betaling. De nieuwe content bestaat uit drie nieuwe singleplayer missies en brengt ook nieuwe wapens, outfits en meer met zich mee. Hieronder de nodige info van Ubisoft zelf.

The Palace singleplayer-missie: de politie heeft een inval gepland op het luxueuze paleis van een internetgoeroe. Zijn databases bevatten de intieme details van duizenden mensen... waaronder die van Aiden Pearce. Breek in, delete alles op de harde schijf en ontsnap voordat de inval begint... om de internetgoeroe vervolgens om te leggen.

Signature Shot singleplayer-missie: Er is een biometrisch wapen Chicago binnen gesmokkeld, voor de baas van de Black Viceroys. Dit wapen werkt alleen bij de eerste persoon die zijn vingerafdrukken op het handvat achterlaat. Steel het pakket met het wapen en zorg dat jij degene bent die het als eerste gebruikt!

Breakthrough singleplayer-missie: De Chicago Club, een georganiseerde criminele bende, doet machtsonderhandelingen met CEO’s van grote bedrijven. De Club heeft storingsvoertuigen ingehuurd om bewakingsapparatuur te blokkeren. Vind de voertuigen en schaken de bestuurders uit. Bemachtig vervolgens de locatie van de vergadering en leg alle deelnemers om. 

Nieuwe wapens die beschikbaar zijn bij deze content zijn het Biometric Rifle en het Auto-6 pistool. Het Biometric Rifle krijg je na het voltooien van de Signature Shot-missie en is uniek voor Aiden, omdat het enkel werkt dankzij zijn vingerafdrukken. Het is een uitstekend langeafstandswapen, maar schiet snel genoeg voor gevechten in nauwe omgevingen. De Auto-6 is een burst-fire pistool dat erg effectief is en veel schade aanricht.

Nieuwe perks en bonussen bevatten onder andere een Dedsec Battery Boost die de batterij van je smartphone verstrerkt en een Blume Weapon Boost waardoor je al je wapens sneller herlaadt en minder terugslag krijgt. Daarnaast krijg je een Driving Master Boost waarmee je voertuigen sneller uitschakelt en een ATM Hack Boost, die het bedrag verhoogt dat je afhaalt na het hacken van bankrekeningen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.