4gamers.be

Underworld franchise wordt nieuw leven ingeblazen

Door Jay, 02-07-2014 00:02

Paul Neurath, een veteraan onder game designers, heeft laten weten dat hij de Underworld franchise nieuw leven wil inblazen met een nieuwe game, Underworld Ascension. Daarvoor heeft hij een nieuwe studio, OtherSide Entertainment, opgericht. Veel meer info is er vooralsnog niet over de nieuwe game, maar meer details zouden in de loop van de komende maanden volgen. Mogelijk wordt er een Kickstarter-campagne voorbereid.

De impact van de Underworld franchise op de game-industrie is niet gering geweest.  Ultima Underworld van Neurath was een mijlpaal die de basis legde voor franchises als The Elder Scrolls en de Shock-games van Ken Levine. De game was first-person, 3D en liet je de uitgebreide ruïnes van een ondergrondse, utopische beschaving verkennen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.